Fagbøger

billed

I min samling af hobby bøger indgår naturligvis en del kage- og bagebøger.
Kig på denne side og få inspiration til næste gang turen går til biblioteket.

 asdsad

Festlige kager af Svend Ahnstrøm
ISBN nr. 87-608-6176-2
Opskrifter og skabeloner til 24 sjove og festlige kager

asdsadsgf

Fristelser af Morten Heiberg
ISBN nr. 87-567-7033-2
Kager, desserter, tærter, is, sorbet, konfekt, brød og andre fristelser

afgfdg

Kager & konfekt fra kransekagehuset af Jørgen Søgaard Jensen
ISBN nr. 87-608-5988-1
Alt til den søde tand

afgfadg   dfadaf  adsfdasf   

Flotte festkager af janice murfitt, oversat og bearbejdet til dansk af Vivi Berendt
ISBN nr. 87-608-0056-9
En bog der skal opleves!

   adfdasf  fasdfdas

Festkager af Gert Sørensen
ISBN nr. 87-11-12397-4
Kager til alle lejligheder. Jul, bryllup, fødselsdag, værtindegaver m.m.

      adssa asdsadddd dddfff

Chokolader og petits fours af Beverly Sutherland Smith
ISBN nr. 87-14-28867-2
Flotte trin for trin anvisninger på konfekt, petits fours, chokolader, trøfler og meget mere

dsfdsf 

Chokoladekager af Maria Öhrn
ISBN nr. 87-604-1662-9
Alt fra den klassiske chokoladekage over blåbær brownies til frossen nougattærte

      dsfdsfff fdsfgg asdsadsdd

Dessert køkkenet af Laurent Duchene & Bridget Jones
ISBN nr. 87-14-29617-9
En fantastisk bog! Grundteknikker, pynt og pift og masser af inspiration og opskrifter.

    ddfffa gggg  gfdgfdg dfgfdg

Lademanns Store bagebog ved Helle Lange
ISBN nr. 87-15-08478-7
En god begynderbog med mange illustrationer og trin for trin anvisninger.

     fdgfdgdfgfdgh

Alverdens Brød og Bagning af Christine Ingram & Jennie Shapter
ISBN nr. 87-7857-361-0
Brød fra alle verdensdele. Udførlige teknikker og meget om de forskellige råvarer.

               billed.asp    gggdd   dfdfdfg     

Brød med mere – opskrifter af Cornelia Adam m.fl. Oversat og bearbejdet til dansk af Vivi Berendt
ISBN nr. 87-15-08557-0
Et væld af spændende opskrifter på små og store brød, delikate snack og tærter med lækkert fyld.

asdsadsad

Le Pâtissier moderne – Den moderne dessertkonditor – af Gert Sørensen
ISBN nr. 87-7510-709-0
Denne bog af en af konditorkunstens mestre giver at godt indblik i dessertkonditoriet.
Noget erfaring er en fordel i forhold til denne bog.
Besøg iøvrigt Gert Sørensens hjemmeside på adressen www.gert-s.dk
og se bl.a. verdens største bryllupskage

 asdsadff hhhh dfgfdgfdgfd gfdgdgh asdasdsad  

Chokolade, kager og desserter – af Linda Collister
ISBN nr. 87-608-0899-3
Her finder du opskrifter på de klassiske brownies, chokolade souffle´
og saftige, bløde, mørke og bitre chokoladekager – guf for chokomaner :-)

   asdsadfgg dfdfdg fdg

Sugar Dough Magic – af Maisie Perrish
ISBN nr. 0-9532588-4-X
Efter mit mindre vellykkede forsøg med at modellere figurer til min GREASE kage,
har jeg investeret i en bog om modellering – og tilmeldt mig et kursus.
Maisie Perrish er en kunstner på det felt og det kræver vist en hel del øvelse
før det ligner bare nogenlunde.

          dgffdg gcvbv xcvcxv sfd 

Marzipan Magic- af Maisie Perrish
ISBN nr. 0-9532588-6-6
Endnu en bog om modellering. I denne gives der anvisninger og gode
trin for trin billeder på modellering af dyr.
   zxczxc xzcdd zxczxcsad asdsafg

The Idiot´s Guide to Cakes for Men (Ja, ja….tag nu ikke titlen alt for bogstavligt ;-)) – af Ann Pickard
ISBN nr. 0952177420
Her er kagerne til rigtige mænd.
Kager med biler, tog, fodbold, øl, vin, fiskeri, værktøj og gør det selv
Lav den til ham du holder af. Som en sød lille drillegave eller en kærlig påmindelse.

        adasd asdasff  

Alletiders bolcher af Helle Beisheim
ISBN nr. 87-608-0531-5
Det er ikke kun brød og kager jeg pusler med i køkkenet.
Bolcher en en hyggelig beskæftigelse for både børn og voksne og der er uanede muligheder.
Denne bog er en rigtig god grundbog med mange smagsvarianter
På adressen www.det-sode-liv.dk kan du læse mere om bolchekogning
og hvilken redskaber og ingredienser det kræver for at komme i gang.