Gæstegalleri


Hvis du laver en kage efter anvisningerne på Kagekonen
og gerne vil ha´ lagt et billede af den ind i dette galleri,
sender du blot mail(Gittedorte @ sol.dk) med et billede og evt. en
beskrivelse af indholdet,og skriv gerne Gæstegalleri i emne feltet, så sørger jeg for resten


Irina har lavet sin første gelé udfyldning – se bare her:

2

Irina skriver om kagen:
Her er en lille beskrivelse af min kage og mit første forsøg med geléudfyldninger.
Bundene er mandelbunde der er smurt med smeltet chokolade og den er lagt
sammen med hjemmelavet vanillecreme. Kagen er overtrukket med marcipan.

Så er Irina på banen igen:

3

Irina skriver om kagen: Hej Gitte. Jeg fik lavet en rigtig flot lagkage efter dine anvisninger,
samt efter opskriften på lagkagebunde.

Hvor er den flot Irina!

Ulla fra Alssund sukker og kagekunst har kastet sig over teknikken med geléudfyldning, og her er hendes første forsøg

4

Ulla skriver om kagen:

Kære Kagekone
Nu har jeg så prøvet at lave en kage efter din anvisning, men jeg må da indrømme
at jeg nok skulle have startet med en Byggemand Bob eller Peter plys,
men øvelse gør jo mester siges der, så den næste skal nok blive bedre.
Billedet her er ikke blevet så godt, det er for mørkt, farverne er meget mere klare på kagen.

Jeg har brugt din lagkageopskrift, fyldt kagen med et lag hindbærflødefromage
og et lag vanillecreme, overtrukket den med en blanding af sukkerpasta og marcipan,
gelen er færdiggele som jeg fik hos min bager, jeg har eksperimenteret lidt med den,
du har ret kommer man en dråbe citronsyre i skal man godt nok arbejde hurtigt,
men jeg har også prøvet at fryse lidt gele ned, tøet det op igen,
det kan fint gå, det bliver ikke tyndt, lidt har jeg ladet stå og tørre et døgn,
det bliver lidt mere stift, men ser fint ud.
Tak for dine gode råd og vejledninger

Så har Ulla fra Alssund sukker og kagekunstgjort endnu et forsøg med gelé  udfyldning, og har dermed gjort sit til at give en lille pige en god fødselsdag.
5

Ulla skrive om kagen:
Så har jeg forsøgt igen, denne gang en kage uden så mange detaljer.
Karoline var vild med kagen, jeg havde problemer med at indfarve geleen, jeg bruger simpelthen
for meget farve, men det skal nok også blive bedre.

Det tror jeg bestemt også Ulla, selv om jeg synes resultatet er blevet godt.

Birgits interesse for kager har ført til at hun d.1/2 – 05
er startet i lære som bager.
Hun har smugtrænet hjemme i køkkenet og det er der kommet dette ud af:

6

Et stort tillykke med lærepladsen fra Kagekonen

Nu har udlandet også fået øjnene op for Kagekonen ;-)
Jeg har fået en sød mail med at flot billede fra Eva
som har prøvet at lave gele´ udfyldninger

7

Eva skriver:

Nu har jag gjort min andra gele-ritning.Skickar en bild på den.
Dock ej inte på en tårta än. Men värkligen en rolig teknik.

Imponeret? – Jeg er!

Eva fra Sverige har endnu engang imponeret med gelé udfyldninger:

8 9

Hei Kagekone.

Nå har jeg endelig fått laget min förste gele-kake:)

Vennlig hilsen Eva Aksnes Stål.

 10

Kake nummer 2:O)

MVH Eva Aksnes.

Charlotte har givet sin datter en god fødselsdag med denne kage:

11

Charlotte skriver:

Hej Gitte

Så fik jeg lavet en diddle kage til min datters fødselsdag.
Jeg købte noget gele hos min bager,
men det var bare noget som skulle piskes op med lidt vand.
Det skulle så tørre i køleskabet i løbet af natten.

Det er meget sjovt og min søn er allerede begyndt at snakke om
hvad han skal have på kagen til hans fødselsdag.

Hilsen Charlotte

Astrid skulle lave dåbskager, og skrev derfor om jeg
kunne hjælpe med en arbejdsbeskrivelse på sukkersutter.
Det kunne jeg naturligvis, og her ser i hendes flotte
kager – med sutterne på:

DSC00013 DSC00015

Jeg skal nok lægge en trin for trin vejledning på sutterne
ind under arbejdsbeskrivelser senere.

Jeg fik en mail fra Annette Hansen, Lansdale, Pennsylvania, USA.
Hun skrev:
Min familie og jeg er fra Danmark, men bor i USA, og da baade min mand og min soen og datter (13 og 12 aar gamle) elsker danske godter, har jeg travlt op til jul.

I sommer var vi i Danmark paa besoeg, og da koebte jeg en gang XX-masse, saa et par dage foer nytaars aften besluttede jeg, at nu skulle det proeves om jeg kunne bage en
gang kransekage. Jeg har foer bagt kransekage konfekt, men kunne ikke lokalisere min opskrift, og da jeg soegte paa internettet, kom din side frem.
Ergo skulle overfloedighedshornet proeves.

Hermed et billede af det endelige resultat. Det er ikke det smukkeste horn,
men dog et horn. Smagen var der ikke noget i vejen med. Saa mange tak for det store arbejde det maa have vaeret at laegge hele arbejdsbeskrivelsen ud paa internettet.
14

Her ser i det flotte resultat

Naja har lavet minihorn efter Kagekonens anvisning:

15Naja skrev:

Hej kagekone! Tak for en dejlig hjemmeside –
jeg synes, at den er meget flot.
Jeg har lavet minihorn og marcipanroser for første gang,
og det havde jeg meget sjov ud af.
Jeg vil helt sikkert prøve at følge andre af opskrifterne fra siden.
Mvh Naja

Ken har også lavet minihorn:

16Ken skrev:

Hej Gitte.
I år gik det lidt bedre en sidste år, så denne gang får du billeder,
det lykkedes at få foldet små kræmmerhuse, og bruge dem,
dog fik jeg klippet for stort hul til glasuren .
Til næste år har jeg i sinde at lave et stort overflødighedshorn.